Close

Restaurant

In de wandeling staat garant voor een royale, eerlijke Belgische keuken. Onze specialiteiten zijn huisbereide kaas- en garnaalkroketten, huisgerookte zalm, Blonde d’Aquitaine rund en kalf gekweekt in Blommerschot, tot… verse rijstpap en eigen chocolademelk! U kan bij ons terecht voor een volledige maaltijd of een snack zoals onze klassiekers frikadellen met krieken en beuling met appelmoes. Ons roomijs bereiden we zelf. Om de twee weken wisselen onze seizoensgebonden suggesties.

Bent u onze gast, dan zorgen we ervoor dat u kan genieten in een gezellige sfeer;’s winters brandt de openhaard en in de zomer kiest u een zonnig plaatsje op ons terras. Voor onze jongste gasten is er een speeltuin. In de wandeling is toegankelijk voor mensen die een rolstoel gebruiken.

U bent van harte welkom! Alle dagen open vanaf 12h.. Gesloten op dinsdag & woensdag.

Tijdens de feestdagen zijn wij open op 25 december én dinsdag 26 december.  Wij serveren een Kerstmenu en à la carte.  Zondagen 24 december en 1 januari gesloten.  Donderdag 28 december eveneens GESLOTEN. 1 JANUARI 2018 open, à la carte eten mogelijk.

Bekijk hier een paar foto’s van het restaurant, de feestzalen en de speeltuin.